AP4 söker en junior analytiker till enheten Fundamentala aktier

Vi är en av de kapitalmässigt största aktörerna på Stockholmsbörsen och förvaltar våra svenska aktieportföljer utifrån fundamental analys.

I rollen som junior analytiker hos oss på AP4 arbetar du i ett team med erfarna kollegor och har goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer bland annat att bistå gruppen med informationsinsamling, analys samt vidareutveckling och underhåll av modeller för bolagsvärdering, utvärdering m.m. I rollen kommer du att samarbeta med hela teamet som idag består av 6 personer. Du kommer att följa med på bolagsbesök och delta i teamets diskussions- och analysprocess. Tjänsten ger, förutom en mycket god inblick i fondens förvaltningsprocess samt en hög grad av eget ansvar, stora möjligheter att utvecklas.

Vi söker dig som nyligen är klar med en civilekonom- eller civilingenjörsutbildning och som person är analytisk, ansvarstagande och självgående. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för aktiemarknaden och att du har ett generellt intresse för den finansiella sektorn samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. Vi ser vidare att den sökande bör ha goda kunskaper inom redovisning och Excel. Tjänsten är på heltid.

Din ansökan:

Vill du ta chansen att bli en del av Fjärde AP-fondens framgång och utvecklas vidare? Ansök då till rekrytering@ap4.se och markera din ansökan med ”Junior analytiker till Fundamentala aktier” senast den 13 december 2018. Bifoga CV och personligt brev med din ansökan. Vi kommer löpande kalla till intervjuer.