Affärskontroll/Business Operations söker en student till eftermiddag/kväll- samt lovjobb

Nu söker AP4 en student till enheten Business Operations. Under eftermiddag/kväll jobbar du med dagliga affärskontroller kopplat till fondens portföljsystem och front-system samt med dagliga avstämningar gällande positioner samt säkerheter.

Arbetsuppgifterna innebär även daglig kontakt med våra motparter, både svenska och utländska samt vår depåbank.

Inom enheten ansvarar vi för att affärsflödet levereras och settlas med god kvalitet och i tid. Vi följer en affär från handel till leverans. Vi hanterar affärsflödet i olika matchningssystem och har daglig kontakt med motparter och depåbank. Tjänsten ger en mycket god inblick i samtliga av fondens förvaltade tillgångsslag med stora möjligheter till nära kontakt med förvaltningen samt en hög grad av eget ansvar

Vi söker dig med intresse för den finansiella sektorn som har några år kvar till examen som civilekonomingenjör eller likartat. Som person är du noggrann, ansvarstagande och strukturerad med ett utpräglat ordningssinne. Du har även god förmåga i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. Värdepapperskunskap är meriterande.

Fjärde AP-fonden (AP4) är en statlig allmän pensionsfond i det svenska pensionssystemet. Vi har en bred verksamhet, vilket innebär att det finns många intressanta ämnen att fördjupa sig inom.

Läs mer om AP4 här

Din ansökan
Ansök till rekrytering@ap4.se med referens ’’Emittent  Business Operations” snarast men inte senare än den 29 oktober. Bifoga CV och personligt brev. Vi kallar löpande till intervjuer.